Puçol ja té nou equip de govern

L'alcalde, el socialista José Vicente Martí, reparteix les regidores entre els partits que van aprovar la moció de censura

Després de la moció de censura contra l'anterior equip de govern del PP, aprovada el passat dilluns 3 d'agost, el nou alcalde, José Vicente Martí, ha procedit al repartiment de les regidories. La distribució de l'àrees de poder, ha donat lloc a la següent configuració: el PSPV-PSOE es quedarà Hisenda, Administració, Règim Intern, Recursos Humans, Patrimoni, Promoció econòmica, Ocupació i Cultura, en mans de M.Dolores Sánchez Parra; Manuel Martínez Piñol, controlarà Activitats Festives i espectacles taurins, Agermanaments, Participació Ciutadana, Esports i Protecció Civil; l'Enllumenament Públic, Turisme, Relacions amb les platges, Aigües Potables i Clavegueram les gestionarà Immaculada Arcos Muñoz; Ascensión Conesa Sanchis, s'ocuparà d'Agricultura i Infraestructures agràries, Ramaderia, Promoció Lingüística, Sanitat, Consum i Mercats; i Ángel Sánchez Gómez es farà càrrec de Neteja Viària, Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana, Trànsit i Transport urbà, Tramitació i Sanció de les Infraccions de trànsit i de les Ordenances Municipals.

L'agrupació Acord d'Esquerres ha aconseguit la regidoria d'Urbanisme i Habitatge, Obres públiques, Comunicació i Joventut que dirigirà Juan Manuel Busto; els Serveis Socials, la Tercera Edat, l'Àrea de la Dona i Educació són per a Estrella Carcasona Lucena i Enrique Donate Lázaro gestionarà Medi Ambient, Contractació, Parcs i Jardins, Residus Sòlids i Abocaments. Mentres, Ignacio Díaz Díaz del Partit Pavalur s'encarregarà de les relacions amb les urbanitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.