Política

maresme

ICV es renova a la comarca per ser “més presents”

La regidora arenyenca Isabel Roig i el president del partit a Montgat Víctor Gandia, nous coordinadors del Maresme

Infraestructures, aigua, salut i polítiques socials, claus del full de ruta

“Ser més forts i actius de la Tordera a Montgat”. ICV al Maresme ha renovat aquest cap de setmana a Calella la coordinació comarcal i ha deixat en mans de la regidora d'Arenys de Mar, Isabel Roig i del president del partit a Montgat, Víctor Gandia, la direcció de la formació i l'aplicació del nou pla d'acció comarcal. Roig i Gandia han assumit les noves responsabilitats després de ser membres del Secretariat i de l'Executiva del Maresme i també del Consell Nacional d'ICV i han estat escollits per unanimitat. Durant l'assemblea, els presents van debatre els temes clau que marcaran el treball dels propers mesos i que inclouen com a prioritats les infraestructures de mobilitat a la comarca, la problemàtica de la gestió de l'aigua,la denúncia a les polítiques públiques de salut que s'estan duent a terme, la reivindicació en l'àmbit social contra la pobresa i la pèrdua de drets, en defensa del parc de d'habitatge públic i contra el feixisme i la xenofòbia. L'acte ha estat presidit per la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, que ha encoratjat els presents a continuar fent bona feina.

La nova coordinació col·legiada comarcal ha fet propostes de renovació i de canvi. S'ha marcat treballar intensament per créixer de punta a punta del Maresme “enfortir les agrupacions locals i ser més partícips a l'organització comarcal d'ICV així com també ser presents i més actius en tots els àmbits de la vida política i social de la comarca”. Una de les noves prioritats del nou equip, és posar en marxa el projecte Jo faig política al Maresme que vol acostar la ciutadania a l'activitat parlamentària i les institucions i administracions públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.