Política

Federico Millet, l'home de la “Fideuà” és el “col·locat” del PP de Gandia

Va abandonar la presidència de l'Associació d'Hostalers de la Safor perquè havia obtingut un lloc de treball com a representant de la Fideuà de Gandia

a llista de col·locats del PP que perceben un sou municipal augmenta fins a les 59 persones

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Federico Millet, conegut hostaler de Gandia que, fins a fa uns mesos, era el president d'ASEMHTSA, l'associació que representa als propietaris de restaurants de la comarca de la Safor.

Precisament, Millet va abandonar aquest càrrec perquè havia obtingut un lloc de treball al sí del govern del PP amb la tasca de promocionar i representar la marca “Fideuà de Gandia”, per la qual cosa cobra un sou públic.

Així, a Millet se l'ha pogut veure desenvolupant tasques d'organització al concurs de la Fideuà, en altres accions de promoció del plat típic de Gandia i, fins i tot, a Fitur.

I és precisament aquesta setmana que s'ha conegut que el govern del PP de Gandia no ha pagat encara, quasi sis mesos després, als guardonats del concurs de la Fideuà, quan se sap que s'està pagant un nou sou públic per a promocionar aquest plat.

I és que el govern de Torró té diners per a allò que els interessa. Per a pagar els premis a uns cuiners que van decidir participar en el certamen gastronòmic més important de Gandia i un dels que més solera té al territori valencià, no, però per a pagar sous a personal de la seua confiança que no ha superat cap procediment públic de contractació, sí que hi ha diners.

Amb el d'aquesta setmana, el nombre de col·locats per Torró i el PP de Gandia ja arriba fins a les 59 persones, aproximant-se així a una altra fita de rècord: les 60 persones.

Sens dubte, un esforç econòmic amb els diners de tots els gandians que no té cap concordança amb allò de la situació econòmica heretada o la crisi que, quan els convé, ixen a dir per a tapar impagaments i promeses incomplides. Aquest és el govern del ‘Ahora Empleo' i ‘Menos Impuestos'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia