Política

El PSOE de Gandia demana la dimissió de l'alcalde

Asseguren que la dolenta gestió d'Arturo Torró davant la municipalitat gandiana pot portar a la intervenció dels comptes pel ministeri d'Hisenda

Jose Manuel Orengo, ha assegurat que “un Alcalde fallat i incapacitat ha dut l'Ajuntament de Gandia també a la seua fallida”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha demanat hui la dimissió de l'Alcalde i la constitució d'un nou executiu municipal que faça front a la situació d'intervenció en què el Partit Popular deixa, dos anys i mig després d'accedir al govern, l'Ajuntament de la ciutat.

Orengo ha assegurat que “no volem de cap manera la intervenció de l'Ajuntament sinó la dimissió de l'Alcalde i la constitució d'un nou Govern que faça front a la situació de quebra en què el PP ha deixat el consistori”.

Els Socialistes asseguren que la responsabilitat de la situació és en exclusiva del propi govern municipal, que “no ha sabut fer front ni tan sols als seus propis plans econòmics per salvar l'Ajuntament”.

Orengo ha assegurat que “dos anys després, la fallida de l'Ajuntament serà exclusivament la seua fallida i la seua responsabilitat”. Afig a més, que han passat dos anys gastant en inversions milionàries, en rescats a negocis dels amics, en compres d'edificis que han convertit en públics, en privatitzar serveis públics que ara són deficitaris, ofegant a proveïdors, entitats i associacions, en col·locar a persones del seu grup empresarial com a treballadors municipals, apartant a les persones de vàlua per fer el que els donara la gana i tot això ha dut a la fallida tècnica de l'Ajuntament que el situa a un pas de la intervenció.

El Portaveu socialista ha assegurat que “un Alcalde fallit i incapacitat ha dut l'Ajuntament de Gandia també a la seua fallida, demostrant que té diners per al que vol però no per a fer front ni tan sols a les obligacions creditícies que té contretes per llei”.

Amb aquesta petició, els Socialistes recorden que el Ministeri d'Hisenda ha requerit a l'Alcalde a Madrid per tal que explique per què no paga els bancs des de fa dos anys, mentre tampoc paga proveïdors, entitats o associacions. És per això que s'han reiterat en què la solució no és la intervenció de l'Ajuntament sinó la dimissió de l'Alcalde i un nou govern d'àmplia participació amb capacitat per resoldre els problemes que Torró ha causat en Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Comiat d’Aragonès per carta als treballadors i reunió de traspàs amb Illa

BARCELONA

ERC, comuns i CUP eviten la crítica a Puigdemont

BARCELONA
política

Elena acusa Puigdemont de conducta “impròpia” i de voler “dinamitar” la investidura

barcelona
LA BISBAL D’EMPORDÀ

L’Ajuntament rebaixa el període mitjà de pagament a 7,11 dies

LA BISBAL D’EMPORDÀ
veneçuela

Maduro ordena treure de la circulació la xarxa X durant deu dies

barcelona
pròxim orient

Israel bombardeja infraestructures de Hezbol·là al sud del Líban

barcelona
política

Puigdemont ha tornat a l’exili

barcelona
guerra a europa

Zelenski justifica que Rússia pateixi les conseqüències de la guerra al seu territori

barcelona
política

Llarena exigeix als Mossos i Marlaska saber els responsables de l’operatiu fallit sobre Puigdemont

madrid