Política

La crisi del PP de Foios paralitza el govern local

L'oposició assegura que el Pla Fiscal que es proposa és una invenció de l'alcalde que no se sustenta en cap punt seriós

L'eixida del govern i grup municipal del PP de la regidora Mª Jesús Roig, no ha sorprés Compromís per Foios perquè ja havien advertit del malestar i les desavinences entre l'alcalde i alguns dels regidors del PP.

La destitució primer i la baixa voluntària del partit de l'esmentada regidora, confirma la pràctica política de l'alcalde. Per a Sergi Ruiz, regidor de Comppromís, “el grup municipal del PP es redueix a l'alcalde, que governa de manera personalista i no vol cap protagonisme de la resta de regidors.”

En en la formació política que ocupa la bancada de l'oposició creuen que la manera de governar i liderar el grup municipal popular és l'origen de les desavinences i el motiu de l'eixida del grup de la regidora que es desmarca així, de manera definitiva, de l'alcalde i de la seua gestió de la qual ha discrepat públicament.

Però no ha sigut Mª Jesús Roig l'única que ha mantingut diferències amb Héctor Bueno. Temps enrere, una altra regidora, Mila Montanyana, ja denuncià els tics autoritaris de l'alcalde en assabentar-se per la premsa que havia estat rellevada d'una part de les seues responsabilitats de gestió.

Un exemple de la manera de governar ha sigut la proposta de rebaixar la taxa del fem. Aquesta decisió, no l'havia consultat amb els membres del seu govern i obeïa als seus interessos polítics personals. L'oposició opina que si haguera volgut realment la rebaixa de la taxa, la podia haver portat a l'últim ple, cosa que no va fer i no va donar cap explicació.

Des de Compromís per Foios volen desmentir l'existència d'una maniobra conjunta per desestabilitzar l'alcalde i en cap moment s'ha pensat en la moció de censura. Continuen apostant com ho han fet sempre, pels acords fruit del debat i la participació política. La seua estratègia no variarà per este motiu, continuaran aportant idees i enriquint el debat polític, per mostrar-se davant dels ciutadans com una alternativa de govern fiable i solvent.

Compromís per Foios “vol contribuir al desenvolupament social i al benestar dels veïns de Foios, lluny de cap professionalització i procurant convertir la representació política dels ciutadans en camins de benestar comú”, segons han manifestat en una nota de premsa feta pública davant els mitjans de comunicació valencians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA