Política

Els recomanats de l'Ajuntament costen a Gandia més d'un milió

Els socialistes asseguren que la llista encara inclou més noms que aniran donant-se a conèixer a mesura que avance la legislatura

En dos anys i mig de legislatura del PP, el PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia, amb la seua campanya “L'endollat de la setmana”, ja ha destapat a 60 persones que, només per la seua amistat o vinculació directa a les sigles del partit que governa actualment la localitat, han trobat un lloc de treball pel qual reben un sou que paguen amb els seus impostos tots els ciutadans del poble.

A hores d'ara, aquests 60 col·locats del PP li costen als gandians més d'un milió d'euros a l'any, tenint en compte que cadascun cobra un sou mig que sobrepassa els 1.200 euros mensuals nets d'impostos (el que suposa un cost per al consistori de més de 1.600 euros) i que molts d'ells fins i tot reben paga extra. Unes xifres sorprenents, sobre tot si es té en compte que mentre el PP gasta aquests diners per a pagar a estómacs agraïts, assegura no tenir diners per a fer front al pagament d'obligacions com les factures dels proveïdors.

La campanya encetada pels socialistes fa ara un any i mig ha anat destapant, cada setmana, el nom d'una d'aquestes 60 persones, explicant sempre en quin departament desenvolupen la seua tasca i, en molts casos, demostrant fins i tot la quantitat de diners que perceben al mes.

Però els socialistes asseguren que la llista d'endollats del PP que perceben un sou públic és molt més àmplia i, a data de gener de 2014, sobrepassa les 70 persones. Per això, segons asseguren des del Grup Socialista, la campanya “L'endollat de la setmana” continuarà destapant, de manera gradual, els noms de les persones que Torró i els seus regidors han anat col·locant en l'Ajuntament. I a partir d'ara ho faran amb una periodicitat distinta, agrupant diferents noms en una mateixa denúncia pública.

Des del PSPV-PSOE de Gandia lamenten que el PP continue demostrant a la ciutadania que el seu govern té diners només per a les coses que a ells els interessen. Així, mentre no paguen absolutament a ningú, gasten més d'un milió d'euros en pagar els jornals a amics i coneguts en una ciutat on el nombre d'aturats supera les 9.300 persones, un miler més que quan va entrar a governar el PP que prometia treball per a tots. Dos anys i mig després, aquest treball només l'han trobat els col·locats del PP, molts d'ells membres de la pròpia executiva del partit, que està prop d'aconseguir la plena ocupació gràcies als impostos de tots els gandians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Rovira desinflama la crisi interna a ERC i reclama un debat constructiu

barcelona
Guerra a Gaza

Biden suggereix progressos en les converses per una treva entre Israel i Hamàs

Barcelona
Regne Unit

El govern britànic avançarà els alliberaments per evitar el col·lapse de les presons

Barcelona

Desestimen la petició de posar una pantalla per la final de l’Eurocopa

GIRONA
judicial

La fiscalia s’oposa a amnistiar a un manifestant ja condemnat i empresonat

barcelona
RÚSSIA

Putin avisa Kíiv sobre atacs amb armes dels aliats endins del territori rus

BARCELONA
política

El Suprem no admet les denúncies contra Yolanda Díaz per reunir-se amb Puigdemont a Brussel·les

BARCELONA
ESTAT ESPANYOL

El PSOE amplia a 2,7 punts el seu avantatge sobre el PP, segons el CIS

BARCELONA
política

“Protestarem sempre que calgui”

barcelona