Política

Es denuncia manca de participació ciutadana a Mislata

Davant el darrer enfrontament PP-PSOE per la participació Compromís mostra el seu treball al carrer

Per als components de la coalició Compromís per Mislata, el govern de Mislata “no té ni projecte, ni idees pròpies per tal de mantindre aquesta àrea de participació ciutadana”.

De fet, s'opina que cada vegada que a l'Alcalde Bielsa li ve al cap una idea, quasi sempre són ocurrències improvisades amb l'únic objectiu d'eixir a la premsa. El conjunt de l'oposició política local diu trobar-se farta de les seues polítiques de culte i impúdic exhibicionisme. Ara sembla que la novetat és reunir-se amb els veïns en una carpa com si fos un Pare Noel qualsevol que oferira les seues datives a la població.

Amb aquest anunci sols es cerca una mediatització de la política, l'únic que vol és publicitar el gest, fer una política de fotografia i titular, sense acció. A més a més escenifica una vegada més la seua voluntat d'enfrontament amb el PP demostrant que només ix de la seua oficina per a criticar al PP. D'altra banda els populars entren a la gresca sense oferir alternatives ni ara ni quan estaven al govern local.

Des de Compromís, sense llogar una carpa i sense tindre un despatx al Consistori, asseguren que han eixit al carrer amb la voluntat d'arreplegar les opinions dels veïns. Fent carrer, fent poble, fent veïnat i política de proximitat, amb solucions practiques a problemes reals.

Des d'aquesta coalició ecovalencianista entenen la participació ciutadana com alguna cosa molt més que baixar a fer-li peticions al governant de torn i és per això que proposen crear consells de participació ciutadana, cedir protagonisme a associacions i col·lectius, apostar pels pressupostos participatius, és en definitiva, l'empoderament de la societat civil, que els polítics cedeixen el protagonisme deixant que esta avance sense tuteles ni peatges partidistes, i d'això “ni Bielsa ni Bronchud, ni PP ni PSOE hi han sentit ni volen sentir parlar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia