Política

Compromís demana a Torró que busque el diàleg amb el veïnat de Benirredrà

Lorena Milvaques considera que el govern hauria de buscar consensuar una alternativa al projecte del nou Trinquet que satisfaça el veïnat de Gandia i el poble veí

La portaveu del Grup Municipal del Compromís a l'Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha fet una crida al diàleg davant la convocatòria d'una concentració a les portes del consistori d'un grup de veïnes i veïns de Benirredrà en contra de la ubicació prevista pel govern local del PP per al nou Trinquet de la ciutat Ducal.

Per a Milvaques, “encara s'éstà a temps de buscar un consens entre les parts i cal establir ponts de diàleg entre els governs i els veïnat de les dues ciutats”. És per aquesta raó, que Compromís ha demanat a l'alcalde de Gandia, Arturo Torró, que s'assega a parlar per estudiar alternatives a la ubicació del futur trinquet de Gandia “que satisfacen els interessos de les dues localitats i així evitar conflictes innecessaris entre poblacions germanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia