Política

El grup socialista de Banyeres tampoc aprova el pressupost de 2014

No hi ha coincidència amb els aspectes prioritaris a l'hora de realitzar les inversions

El grup socialista de Banyeres de Mariola també ha manifestat la seua negativa als pressupost municipal de 2014 en el darrer ple celebrat a l'Ajuntament en no coincidir amb l'equip de Govern popular sobre quins han de ser els aspectes prioritaris a l'hora de realitzar les inversions.

Per als socialistes, la proposta del Partit Popular s'ha centrat més en projectes de gran envergadura com els 120.000 € destinats a la creació del Centre d'interpretació de la indústria del paper al molí Sol i, en canvi, desatén a les institucions locals «rebaixant en 28.000 € el finançament de les places de la residència de la 3ª edat, o dedica 85.000 € a la restauració de la façana de l'antiga fàbrica de l'Estació quan ja presenta un deteriorament notable».

El PSOE no troba raonable que hi ha haja previstos menys ingressos i que la despesa augmente en 128.000 euros o que la quantitat destinada a indemnitzacions per dietes del personal polític es mantiga en 5.000 € sols per a 3 dels 14 regidors i que els treballadors municipals tinguen el sou congelat degut a les retallades pressupostàries.

Així mateix, veu inviable que «l'annex del Teatre Principal siga destinat a sala d'exposicions quan la casilla de l'estació del “xitxarra” va ser reformada amb fons del Plan Zapatero sense haver-se utilitzat des que van finalitzar les obres».

Per al PSOE, el local annex al Principal deuria destinar-se a acollir la seu de la Comissió de Festes per raons lògiques.

En darrera instància, al no haver contemplat el PP determinades peticions del PSOE com la promoció i potenciació del polígon industrial municipal per tal d'afavorir la creació de llocs de treball o la concessió d'un major nombre d'ajudes al comerç local i d'altres institucions locals, per aquestes raons el seu vot ha sigut negatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.