Política

L'exacalde d 'Elx demana la suspensió de militància després de ser acusat d'un presumpte maltractament

El socialista Alejandro Soler haurà de comparèixer en un judici ràpid el pròxim dia 26

Adopta aquesta mesura per “no danya la imatge del partit”

L'exalcalde d'Elx i actual portaveu del grup socialista en la Diputació d'Alacant, Alejandro Soler, demanarà la seua suspensió de militància després de ser citat el proper dia 26 a un judici per presumptes maltractaments a la seua exmuller. Així ho ha decidit aquest dimecres la titular del jutjat de violència de gènere d'Elx després d'escoltar en dependències judicials les declaracions del propi Soler i la de la seua exparella.

Ha sigut el propi exalcalde il·licità qui, a la seua eixida de la Ciutat de la Justícia d'Elx, ha confirmat la data del judici ràpid que s'ha fixat. Soler ha explicat que sol·licitarà la suspensió de militància fins que concloga el procés judicial, així com de les funcions que desenvolupa actualment “per no danyar la imatge del partit”. “Estic convençut que quedarà absolutament clara la meva innocència”, ha manifestat Soler.

El procediment obert contra Soler és conseqüència de la denúncia per una presumpta agressió presentada per la seua exmuller, de la qual està divorciat des del passat any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia