Política

S'acusa el PP de Foios de no ajudar les empreses locals

Compromís denuncia que tampoc no estan complint el programa electoral amb que van concórrer a les eleccions d'ara fa dos anys

Per a la coalició Compromís per Foios, present ala municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, “resulta lamentable l'actitud arbitrària i indiferent de l'alcalde que ni tan sols ha ordenat convidar les empreses locals perquè almenys presenten els seus pressupostos a l'ajuntament”.

Per a Sergi Ruiz, síndic d'aquesta formació política, resulta que “una vegada més el PP actua d'amagat en l'adjudicació d'obres”. Això és quasi una norma en el Partit Popular però en este cas és encara més escandalosa i insolidària la manera còmplice en què es perjudica la creació de treball i les empreses locals.

Per Ruiz, la defensa activa de l'economia local “no passa solament per crear eslògans propagandístics, cal ser responsables i presentar un pla d'actuació que fomente l'ocupació local”.

Des de Compromís per Foios han anunciat que exigiran que el govern no abandone la seua responsabilitat i les seues promeses electorals i exigir an explicacions per esta decisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia