Política

El govern de Gandia es gasta 1,3 milions per 13 quiosquets i sols en basteix huit

L'empresa pública justificà el sobrecost en compte de modificar a la baixa la contractació en no rebre autorització de Costes

El regidor socialista a l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha destapat el cas del projecte de construcció de 13 quiosquets a la platja d'aquesta vila de la comarca de la Safor, dels que sols s'han bastit huit.

Segons assegura Mascarell, el govern del PP impulsà la construcció sense sol·licitar autorització prèvia a Costes, qui tan sols va autoritzar la instal·lació de hui d'ells.

La construcció es va adjudicar per valor d'1.098.245 euros dins d'8un procés de contractació al que van acudir tres empreses però a la que se li adjudicà augmentà en 117.920 euros el projecte d'execució i en 94.296 en concepte de mobiliari.

En rebre la negativa de Costes a la construcció de la totalitat dels quiosquets de platja, en compte de modificar el projecte inicial a la baixa, es justificà la quantitat de partida per ala construcció dels 13 quiosquets, però tan sols es van bastir huit.

Per a Vicent Mascarell, el govern del PP “ha convertit l'empresa pública IPG una ferramenta inútil i opaca, en una maquinària de generar deute i beneficiar les empreses amigues”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia