Política

Es troba informació que relaciona l'alcalde de Paterna amb la Gürtel

Un document de la UDEF assenyala a l'aleshores candidat Agustí com a persona de contacte amb la trama en Paterna per a tractar el finançament d'un dinar - mitin

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que després de tindre alguns indicis sobre la presumpta relació de l'alcalde de Paterna amb la trama Gürtel, “ara es pot dir que ja tenim un suport per a les nostres sospites”.

Es tracta d'un document de la UDEF on apareix Lorenzo Agustí com a persona de contacte en Paterna, en relació amb un dinar per valor de 6.664,02 euros, celebrat el 30 de gener de 2007, i que hauria pagat la dita trama”.

En aquest dinar-mitin, on participaren l'ex president de la Generalitat, Francisco Camps; l'alcaldessa de València, Rita Barberà i el president provincial del PP, Alfonso Rus; Lorenzo Agustí ja apuntava maneres i va prometre un ‘govern a l'estil Paco Camps'.

Precisament l'event, celebrat en un conegut hotel de Paterna, va ser una aposta del PP per a promocionar al candidat a alcalde dels populars en el municipi. Un acte al qual acudiren al voltant de mig miler de militants”.

Aquesta informació es coneguda des de fa molt de temps i des de Compromís per Paterna li han preguntat a l'alcalde, reiteradament, sobre la seua pressumpta relació amb Gürtel. Ell sempre ha donat llargues. “Però ara queda clar que no ha dit tota la veritat, ha enganyat a la ciutadania de Paterna i als grups de l'oposició. Per la qual cosa ha de dimitir”.

Ramón afegeix que no sols li demanen a Agustí que deixe el seu càrrec com a primera autoritat del poble. “A més a més, exigim una explicació pública amb pèls i senyals, perquè la ciutadania mereix un respecte”.

La coalició ecovalencianista de Paterna recorda que també ha d'explicar allò relacionat amb el regal de Nadal que, l'ara alcalde, va rebre en aquella època quan era candidat. Així com les reunions mantingudes amb la trama Gürtel quan s'estava elaborant el plec de condicions per a la gestió del Servei d'Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC) de Paterna, a la qual optaven empreses vinculades amb Gürtel”.

Per a Compromís per Paterna, Lorenzo Agustí sembla que ara es troba en un carreró sense eixida.i la més honorable seria dimitir i explicar-se. “De no fer-ho, contribuirà al descrèdit de la política i dels polítics. A més a més, qui hauria de pronunciar-se ara és Alberto Fabra, perquè l'alcalde de Paterna pot estar xafant la seua famosa línia roja”, conclou Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia