Política

L'alcaldessa d'Alzira resta en evidència al darrer plenari municipal

El seu vot en contra de recòrrer la reforma local del govern de Rajoy evidencia que la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis no defense l'autonomia local

Mentre al Ple ordinari, es presentà una moció consensuada per tots els grups municipals i, per tant, aprovada per unanimitat sobre la celebració dels 30 anys de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, el PP, després, al mateix Ple, quedava en evidència perquèa la moció presentada en temps i forma amb caràcter d'urgència condemnant l'atac sofert pel President de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua arran de la polèmica del Diccionari editat per aquesta entitat, no va poder ser tractada pel vot contrari de l'equip de govern.

A la sessió extraordinària de la corporació municipal, es votà amb caràcter unànim una moció de Compromís per Alzira per tal de demanar a la Generalitat Valenciana que reclame al Sr. Rajoy el deute històric que manté el govern estatal amb els valencians.

Però el PP i en particular Elena Bastidas, va quedar de nou en evidència. El Ple Extraordinari va ser sol·licitat pels grups municipals de l'oposició per tal que l'Ajuntament aprovara adherir-se al recurs davant el Tribunal Constitucional contra la reforma de l'Administració local que ha imposat Mariano Rajoy i pel qual perillen serveis que presten els Ajuntaments.

Sense entrar al debat ni intervindre en aquesta qüestió, el PP tornà a votar en contrai, d'aquesta manera, Elena Bastidas quedà en evidència pel fet que actualment ostenta la presidència de la Federació Valenciana de Municipis i Provínciesi, aquesta actitud és una mostra més que els polítics del PP posen davant els interessos partidistes als dels ciutadans i ciutadanes, en aquest cas dels ajuntaments valencians que se suposa que hauria de defensar la persona que els representa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Llum verd a la tramitació exprés de la reforma del reglament del Parlament

barcelona
política

L’estratègia d’ERC s’ha decidit els darrers anys sense Junqueras

barcelona
política

Abstenció de la Generalitat en menors immigrants a repartir

madrid
opinió

Kosova desemmascara el ‘Sánchez style’

Diputat de Junts al Congrés
Josep Maria Viladomat
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sarrià de Ter (ERC)

“A Sarrià de Baix li cal tenir activitat o un centre de dia”

Sarrià de Ter
MEDITERRANI

Xipre, una partició enquistada

Barcelona
Estat espanyol

Vox dona per trencats els pactes amb el PP pel repartiment de migrants

Barcelona
ESTAT FRANCÈS

Macron no rellevarà Attal fins que no s'asseguri la governabilitat

BARCELONA
ESTATS UNITS

Els líders aliats defensen el “camí irreversible” d’Ucraïna cap a l’OTAN

Barcelona