Política

L'alcalde de Paterna incompleix la promesa de rebaixar la contribució

El consistori està notificant els rebuts on s'aplica entre un 6 i un 8% de reducció en l'impost quan s'havia promés el 12%

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “amb el PP de Paterna això del ‘dicho al hecho va un trecho' és una veritat absoluta, ja que podem confirmar que la promesa de l'alcalde de fer una rebaixa del 12% en la contribució d'enguany no és certa”.

La coalició ha sabut que el consistori està notificant els rebuts d'aquest impost, on només es fa una reducció que oscil·la entre el sis i el huit per cent. Molt lluny de la promesa que va fer als veïns en juny de 2013”.

La coalició va presentar per registre la proposta de rebaixar un 12% l'IBI i, com que no obtingueren cap resposta, la tornaren a presentar al ple de maig de 2013, amb l'objectiu de reduir la pressió fiscal en la ciutadania del municipi. Proposta que van decidir retirar per a presentar-la directament al ple de la Federació d'Associacions de Veïns (FAVEPA). Però la sorpresa va ser que en els punts fóra de l'ordre del dia del mateix ple de maig, l'alcalde va dur una iniciativa que era un calco de la de Compromís, malgrat que ell ho negara.

Però el cinisme de l'alcalde i dels regidors del PP arriba a cotes màximes quan, malgrat tot el caos i la mala gestió econòmica, damunt s'atrevixen a traure pit dient que en 2013 els han sobrat 16,5 milions d'euros, o els cinc milions que diuen que els sobraran enguany.

“Compromís per Paterna posa totalment en dubte el compliment de l'acord plenari que va fer l'alcalde davant FAVEPA. Per això, convida a tota la ciutadania que comprove en la notificació del rebut de l'IBI que els arribe a casa quin és el percentatge que els han rebaixat. I amb aquestes dades s'encetarà una campanya per a presentar recursos contra l'Ajuntament i el seu incompliment de rebaixar la contribució un 12%, segons asdsegura el regidor Juanma Ramon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

El Kremlin celebra que Zelenski s’obri a negociar amb Rússia

barcelona
Política

Junts proposa com a senadors Eduard Pujol, Teresa Pallarès i Francesc Ten

barcelona
política

Junts, ERC i PSC ratifiquen el seu acord de pacte de govern municipal

palamós
guerra a gaza

L’exèrcit israelià mata almenys 27 palestins en una “zona humanitària” evacuada

barcelona
estats units

Harris recapta 47 milions de dòlars en set hores

barcelona
Política

Nou avís d’ERC al PSC: Sense “un pas clar” cap a la sobirania fiscal no hi haurà acord

barcelona
Estats Units

Biden, un adeu que sacseja

Los Angeles

El sisè PIB per càpita més alt

Parets del Vallès
Francesc Juzgado i Mollá
Alcalde de Parets del Vallès (PSC)

“Parets del Vallès és el que és gràcies a la indústria que té”

Parets del Vallès