Política

El PP exigeix destinar el pressupost de la consulta a mesures contra la pobresa

El grup popular proposa extreure fins a 300 milions d'euros de partides pressupostàries que considera innecessàries

També vol suprimir els recursos reservats a l'impuls de l'autogovern i el desplegament estatutari

El PPC ha presentat aquest dimecres les seves propostes de resolució al ple monogràfic sobre pobresa en què reclama fins a sis blocs de modificacions pressupostàries per poder destinar “més de 300 milions d'euros” a lluitar contra la pobresa.

Entre altres partides, els populars exigeixen suprimir la destinada a una eventual consulta sobre el futur polític de Catalunya, ja que la consideren innecessària. De la mateixa manera, proposen reorientar la el departament de Governació reserva per a l'impuls de l'autogovern i el desplegament estatuari.

A més, volen que es redueixi en un 75% el pressupost destinat a relacions exteriors dels departaments de Presidència i Governació, així com les que fan referència a l'avaluació de polítiques i estudis d'opinió.

Els populars han sol·licitat també una reforma de la Renda Mínima d'Inserció (RMI) per tal que “recuperi la seva universalitat”. A més, reclamen una millora del sistema de beques menjador i una major col·laboració públicoprivada per lluitar contra la pobresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia