Política

Una benzinera de l'Ametlla del Vallès destinarà part dels beneficis a entitats independentistes

La gasolinera liquidarà els impostos a l'Agència Tributària Catalana

És la primera gasolinera de Petrolis Independents, que ja preveu obrir la segona

Una benzinera low cost de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) destinarà entre un 1% i un 5% dels beneficis a entitats que treballen a favor de la independència de Catalunya. Està ubicada al quilòmetre 24, 5 de la C-17 i liquidarà els impostos a l'Agència Tributària Catalana. És la primera gasolinera de Petrolis Independents, una empresa creada per Jordi Rosset i Joan Canadell. Són dos emprenedors “independentistes de tota la vida i actius en el procés” que han decidit “pronunciar-se i dir què pensen”. Estan en tràmits d'instal·lar una altra gasolinera d'aquestes característiques al mateix Vallès.

La benzinera funciona des de fa només uns dies i encara li falten alguns detalls. “La setmana vinent penjarem una estelada”, recalca en Jordi Rosset. Es tracta de la primera gasolinera “independentista”, com la defineixen els seus creadors. Els dos empresaris són “conscients” que hi haurà clients que potser no s'aturaran perquè no comparteixen la ideologia. “Si algú no vol venir, és totalment lícit. Però preferim vendre la nostra política”, diu Canadell.

En Jordi Rosset afegeix que “és normal que els empresaris tinguin por de patir boicots, però nosaltres hem decidit pronunciar-nos i dir què pensem”. “El president Mas va demanar als empresaris que s'impliquin en el procés”, subratlla Canadell.

Rosset i Canadell van decidir instal·lar-se al pas de la C-17 per L'Ametlla del Vallès pel “trànsit suculent i important”. Per aquesta via hi circulen uns 50.000 cotxes cada dia, i preveuen vendre entre 10.000 i 15.000 litres de benzina diaris. L'estalvi que suposa una low cost pel client és d'entre 10 i 15 cèntims per litre, segons explica Rosset. El preus es poden rebaixar per l'absència de personal.

Es tracta de la primera benzinera de Petrolis Independents, filial de Petro7. La nova empresa té previst instal·lar una altra benzinera amb les mateixes característiques a la zona del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

El Constitucional anul·la les condemnes a Chaves i Griñán pel cas dels ERO

Barcelona

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona
Política

El Parlament acorda tres senadors per a PSC i Junts i un per ERC i PP

barcelona
política

Els nous consellers del govern valencià del PP prenen possessió

barcelona
política

PSC i SOM presenten una moció de censura a Els Pallaresos

ELS PALLARESOS