Política

El nou govern de Llavaneres reparteix les carteres

Quaranta vuit hores després de la moció de censura a l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, el nou govern encapçalat per Juan Manuel Garcia (CiU) ja ha repartit les noves responsabilitats polítiques. En concret, Garcia assumeix també les àrees de Governació, Solidaritat i Cooperació. La primera tinença d'alcaldia també recau en CiU i en la persona de Lluís Nogueras que assumeix Comunicació, Participació i Ensenyament. Marta Alsina, la darrera membre de CiU al govern, serà regidora de Joventut i Habitatge. Nani Mora, el portaveu d'ERC, obté la segona tinença d'alcaldia i les regidories de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, i Cultura. Albert Sala, també d'ERC, les d'Hisenda i Servei Municipal d'Aigües i Gemma Martín Serveis Socials i Igualtat.

La tercera tinença d'alcaldia recau en el regidor de Gent de Llavaneres (GLL), Joan Rubau, juntament amb les àrees de Recursos Humans i Medi Ambient. Esports i Sanitat es queden a mans del també regidor de GLL, Emili Minguell. La regidora del PSC Mireia Neira serà quarta tinent d'alcalde i responsable de Mobilitat i Transports. Josep Ruiz, d'SOS Llavaneres obté les àrees d'Urbanisme, Manteniment i Sostenibilitat i la cinquena tinença d'alcaldia. Finalment, el regidor no adscrit Salvador Ramon s'ocuparà de Serveis Municipals, Tecnologies i Telecomunicacions. El decret signat pel nou alcalde també inclou el nomenament dels nous membres de la junta de govern local integrada per Juan Garcia i els portaveus d'ERC, GLL, PSC i SOS Llavaneres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia