Política

Rivera retreu a Mas la seva absència al Congrés: “Va perdre el partit per incompareixença”

El líder de Ciutadans demana al president que “abandoni” el procés i torni “a la centralitat”

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, la seva absència al Congrés aquest dimarts a la tarda durant el debat sobre el traspàs de competències en referèndums. “On estava vostè ahir a les quatre de la tarda? No és un judici, és una pregunta”, ha preguntat Rivera a l'inici de la seva intervenció durant la sessió de control al president.

Per Rivera, Mas “va perdre el partit per incompareixença” i ha “convidat” el president de la Generalitat a “abandonar” el lideratge del procés sobiranista i “torni a la centralitat”.

Mas li ha respost primer que a les quatre de la tarda estava treballant. Després, en la seva segona intervenció, el president ha acusat Rivera d'estar situat en “'l'error” i de “no assabentar-se de res”. “Això no ho ha muntat el senyor Mas, sinó que ho ha muntat una gran part de la gent d'aquest país”, ha continuat. “Això ha Madrid no ho poden tolerar” i com que “no poden dir que el poble s'ha tornat boig, diuen que són els líders d'aquest poble que s'han tornat bojos”, ha afirmat.

Mas ha recordat que el mandat va sortir de les urnes del novembre del 2012 i que el Parlament representa aquesta àmplia majoria sorgida de les urnes.

Mas ha acabat la seva resposta a Rivera assegurant que “quan hagi d'intervenir, veurà com dono la cara, com he fet sempre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia