Política

Els reptes de la política del segle XXI, a debat demà a Santa Cristina

Els responsables del grup polític independent Emprenedors per Santa Cristina organitza demà la primera edició d'un seminari titulat Els reptes de la política social del segle XXI, amb diversos ponents catalans de prestigi internacional que analitzaran des d'un punt de vista tècnic la previsible evolució del model sociopolític actual i la necessitat dels partits polítics d'adaptar-se a les noves demandes. L'acte arrencarà a les onze del matí a l'Espai Ridaura cristinenc.

El catedràtic de ciència política de la UAB Quim Brugué s'interrogarà sobre el creixent “odi” a la política i accions possibles per “estimar-la”. A continuació, Estefania Santacreu, professora d'economia en escoles de negoci de França, Israel i els Estats Units, farà una radiografia de les causes i situació actual de la crisi econòmica i social a Europa. I el catedràtic emèrit de biologia de la UB Josep Vives posarà sobre la taula la confrontació entre les aspiracions socials i la realitat de l'estat del benestar.

El president d'Emprenedors, l'arquitecte Carles Bassó, tancarà les ponències, abans que s'iniciï una taula rodona final amb protagonisme dels assistents. La inscripció a la jornada és gratuïta i el portaveu del partit, Julio Rico, avança que aspiren a repetir-la l'any vinent amb experts estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia