Política

Acusen l'alcalde de Foios de manca de participació

La remodelació de l'albereda ha estat l'espurna que ha encés la metxa entre el govern i l'oposició

El regidor de Compromís per Foios, Sergi Ruiz, critica la falta de participació en la remodelació de l'Albereda d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, tot i assegurant que “una intervenció tan important ha de tindre el consens de tots els grups municipals, l'Albereda és de tot els ciutadans de Foios i tenen dret a dir la seua opinió”.

Els resultats de les eleccions europees, que han sigut un autèntic desastre per al PP no han fet reflexionar l'alcalde, i ara, a un any de les eleccions municipals, apareixen moltes idees que durant estos quatre anys han estat desaparegudes. “Pot ser que l'alcalde es jugue alguna cosa més que l'alcaldia”, diu el regidor denunciant.

Des de Compromís opinen que una remodelació com és la de l'Albereda s'ha de fer dins del marc del nou PGOU. El pla d'ordenació ha de dir com han de ser les remodelacions dels jardins del poble i les seues àrees recreatives i lúdiques. “No podem fer les coses com sempre, segons com se li ocórrega a l'alcalde de torn, el qual pensa més en els seus interessos personals que en els dels veïns”.

Per a la formació ecovalencianista de Foios, “esta és una altra actuació de l'alcalde i un incompliment del seu programa electoral, en el qual es comprometia a convocar els veïns després de les eleccions municipals per a explicar el PGOU. Entenem que es referia a les pròximes eleccions municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia