Política

El govern del PP a Elx queda en minoria

La regidora Cristina Martínez abandona l'executiu presidit per Mercedes Alonso

La responsable de Sanitat va cessar com a directora de l'àrea d'Atenció Primària després de criticar en un ple la situació de la sanitat pública en la zona

La regidora il·licitana Cristina Martínez ha confirmat aquest dilluns, en declaracions a EuropaPress, que ha abandonat la disciplina del PP –partit que ocupa el govern municipal– i passa a ser edil no adscrita deixant al PP en minoria. Martínez ha presentat la seua renúncia per registre de l'Ajuntament.

La decisió de l'edil suposa que l'alcaldessa popular d'Elx, Mercedes Alonso, es queda al capdavant d'un govern en minoria al sumar 13 regidors, per 14 dels grups de l'oposició. En concret, el PSOE contarà amb 12 edils, un del Partit d'Elx, i altre, el propi Grup Mixt format per Cristina Martínez.

La decisió de Martínez, fins a ara regidora de Sanitat, arriba després del seu cessament com directora de l'àrea d'Atenció Primària d'Elx i que criticara en un ple la situació de la sanitat pública en la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.