Política

Iceta diu que “l'engany” de Jordi Pujol resta crèdit a la política

El primer secretari del PSC evita especular sobre els motius de la confessió però apunta que no es coneixen tots els extrems del cas

C#onsidera que el cas tindrà efectes més enllà de l'impacte immediat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s'ha mostrat aquest dissabte “profundament decebut” per “l'engany” de Jordi Pujol, un afer “molt negatiu” per a la política, on “plou sobre mullat” sobre una classe política que ha rebut “forts cops” a la seva credibilitat en els últims anys. “Espero que entre tots sabrem superar aquest descrèdit”, ha dit. No ha volgut especular sobre els motius pels què Pujol ha fet pública la qüestió en aquest moment, però ha apuntat que li “fa l'efecte” que aquest és un cas del què “encara no en coneixem tots els extrems”. “Només ell pot dir-ho”, ha apuntat.

Iceta considera que el cas tindrà efectes més enllà de l'impacte immediat. “Alguna influència tindrà, però no només sobre el procés sobiranista, sinó sobre la política en general que ha de recuperar credibilitat, i situacions com aquesta no fan res més que deteriorar una imatge que ja de per sí estava molt deteriorada.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia