Política

Una cantada per la consulta, a Porqueres

El dia 31 d'agost tindrà lloc a Porqueres la Cantata per la consulta, un concert reivindicatiu i popular per donar suport a la consulta del 9 de novembre. La iniciativa ha estat de l'Ajuntament, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i gent a títol particular. L'esdeveniment tindrà com a escenari la plaça Major. La cantada constarà de vuit temes de Lluís Llach, amb la popular L'estaca al capdavant. L'actuació es completarà amb una breu representació teatral protagonitzada pels dos personatges del tema de Llach, l'avi Siset i el seu nét. La festa començarà a dos quarts de vuit de la tarda, amb l'encesa de centenars d'espelmes de color groc i vermell col·locades en forma de V, seguint el model de la mobilització que s'ha projectat a Barcelona amb motiu de la pròxima Diada. Diversos establiments de la comarca del Pla del'Estany venen unes espelmes pensades per a aquest acte, al preu d'un euro.

A més, s'ha programat una actuació de la colla castellera Esperxats de l'Estany, una batucada, un mercat de marxandatge vinculat amb el procés sobiranista i una parada informativa de l'ANC, així com servei de bar.

Els assajos de la cantada, en què pot participar tothom, es fan els dimecres a dos quarts de nou del vespre davant de la biblioteca municipal Carles Fontserè, a la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia