Política

Arenys de Munt prepara un homenatge als 533 municipis que van organitzar consultes

L'acte coincideix amb el cinquè aniversari de la primera consulta popular sobre la independència en aquesta localitat del Maresme

L'exalcalde Josep Manuel Ximenis destaca que totes aquestes iniciatives “ens han ajudat a ser on som”

Arenys de Munt, el primer municipi que va organitzar una consulta popular sobre la independència l'11 de setembre de 2009, està preparant un gran acte d'homenatge als 553 municipis de tot Catalunya que van celebrar consultes coincidint amb el cinquè aniversari de la iniciativa.

L'exalcalde d'aquesta població del Maresme, Josep Manuel Ximenis, ha destacat en una roda de premsa a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent que totes aquestes mobilitzacions “ens han ajudat a ser on som, a les portes de la consulta del 9N”. Al seu parer, era “obligat” un acte d'agraïment d'aquestes característiques.

L'aplec es farà el 7 de setembre durant tot el dia i ja té confirmada l'assistència de 500 persones, tot i que la demanda podria fer ampliar l'aforament. Joel Joal, Quim Masferrer o Miquel Calçada són algunes de les personalitats del moviment independentista que hi assistiran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia