Política

Rico (Emp) torna a obrir la llista a Santa Cristina

Després d'estrenar representació aquest mandat, aspiren a créixer l'any vinent

La junta de la Plataforma Ciutadana Emprenedors (Emp) va proclamar divendres per unanimitat Julio Rico com a cap de llista per a les eleccions municipal de 2015 a Santa Cristina d'Aro. Rico ja va ser l'alcaldable de la jove formació política fa tres anys, quan van aconseguir per primer cop un edil al plenari cristinenc. Per això, el portaveu municipal va destacar que els objectius per a l'any vinent són més ambiciosos: “si bé al 2011 la fita era entrar al consistori per donar-nos a conèixer i actuar des de l'oposició, ara el repte és guanyar les eleccions per demostrar la nostra capacitat de gestió amb un projecte nou, innovador i il·lusionant.”

El partit local, que assegura que ha aplegat més afiliats que les altres formacions polítiques és el primer que presenta el seu cartell electoral amb vista als comicis del pròxim maig. En la composició de la resta de la candidatura, que encara no està perfilada del tot, Rico avança que hi haurà una combinació entre els impulsors del partit, com ara Malu Gil, Carles Bassó, Carlos Rangel, Sandra Callizo i Olaf Andersen, i joves emprenedors. Per exemple, el president de la seva sectorial juvenil, Vito Garcia, i també Alexandra Anguera i Cristina Callado.

Incògnites als altres grups

Entre la resta de grups del consistori, CiU encara no ha fet públic si l'alcalde, Josep Llensa –que inicialment limitava la seva carrera a aquest mandat–, repetirà o bé hi ha canvis. Tampoc hi ha hagut encara cap anunci per part del PSC, ERC ni el PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.