Política

L'ANC defineix avui a Arenys de Munt el seu full de ruta fins al 9-N

Cinc anys després d'aquella primera consulta, Arenys de Munt es tornarà a convertir avui durant unes hores en el centre de l'independentisme. Ho farà en una jornada plena d'activitats lúdiques, però que també inclourà espais per a la reflexió i la presa de decisions. A la població del Maresme s'hi reunirà durant tot el matí el secretariat nacional de l'ANC, que valorarà el resultat de la Diada i definirà el contingut del que s'ha anunciat com el Manifest d'Arenys de Munt, que es donarà a conèixer a primera hora de la tarda i que, a la pràctica, serà el full de ruta de l'entitat sobiranista fins al 9-N. Al migdia, es farà un dinar a la riera al qual es preveu que assisteixi una nodrida mostra de representants dels principals partits que avalen el dret a decidir, i un encara més nombrós grup d'alcaldes de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Durant la jornada, que arrencarà al matí amb una fira de productes de la terra i durarà fins a la nit, quan tindrà lloc un concert, es presentarà el llibre 13-S consulta: Arenys de Munt comença a decidir, que rememora la primera votació sobre el futur de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.