Política

Compromís per Torrent renova l'executiva local

S'anuncia una nova etapa que té Pau Alabajos i Francesc Company com a referents de cara a les muncipals

Compromís per Torrent inicia una nova etapa amb l'elecció de l'executiva que entrà en funcionament a finals de setembre de 2014. La nova etapa que s'enceta té noms i cognoms: Pau Alabajos (Portaveu local), Francesc Company (Secretari d'organització), Òscar Peris (Secretari de finances), David Baviera (Secretari de comunicació), Pep Varela (Secretari Sectorials i actes), Jordi Velasco (Secretari Relacions institucionals), Rubén González (Secretari de participació ciutadana), Violeta Rius (Vocal), Pau Marcote (Vocal), Vicent Revert (Vocal) i Meritxell Peris (Vocal) i David Vila (Representant de Joves amb Compromís).

Si s'ha de destacar una característica del grup és la seua joventut: la mitjana d'edat dels membres és de 32 anys. El relleu generacional, sumat a l'experiència política dels predecessors i d'una part important de la militància del col·lectiu, consoliden el projecte polític de Compromís per Torrent.

Tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015, les prioritats de la nova executiva són que Compromís arribe a la gent, que incidisca en la societat torrentina i establir com a màxima principal guanyar el carrer.

Un altre dels objectius clau és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques, entitats veïnals i establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals tal i com marca l'ADN d'un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política.

Una de les senyes d'identitat de l'executiva serà la participació i la transparència, creant comissions de treball centrades en diversos àmbits: participació ciutadana, comunicació, relacions institucionals o implantació.

Cal destacar també que, a hores d'ara, les noves tecnologies són claus i per tant el nou grup de persones que capitanejarà el col·lectiu apostarà per dinamitzar la seua presència en les xarxes socials i els fòrums digitals perquè són una eina fonamental per a estar en constant contacte amb la ciutadania i les seues inquietuds.

Per als components d'aquest òrgan de direcció del partit ecovalencianista de Torrent, comença un període de treball engrescador amb la finalitat de guanyar i aconseguir el poble que tots els habitants d'aquesta vila es mereixen.

La carta de Pau Alabajos

Redacció

Em dirigisc a vosaltres per a presentar-vos breument com serà la nova executiva de Compromís per Torrent i per a convidar-vos a assistir a les assemblees obertes que es convocaran tots els dimarts a partir de les 21.30 hores en la seu social.

Tenim vuit mesos per davant fins a les eleccions municipals i nacionals de 2015. Per això una de les prioritats de la nova executiva és que Compromís arribe a la gent. Que incidisca en la societat torrentina. Hem de guanyar el carrer i per això proposarem activitats i convocatòries encarades a interactuar amb els nostres veïns i veïnes, cal escoltar els aspectes que els agraden de la nostra ciutat i prendre nota dels que no. Hem d'explicar les nostres idees i no hem d'esperar a que els nostres votants vinguen a nosaltres, sinó que hem de ser nosaltres els que anem a buscar-los. Predicar per a convençuts no ens farà créixer com a partit, de manera que haurem de posar-nos mans a l'obra.

Un altre dels nostres objectius principals és treballar conjuntament amb els moviments socials de Torrent, amb les associacions cíviques i entitats veïnals, establir sinèrgies amb les iniciatives horitzontals que ens visibilitzen com el que som, un partit radicalment democràtic i compromés fermament amb la regeneració política. Si volem demostrar que fem polítiques des de baix cap a dalt, és fonamental que lluitem colze a colze amb els col·lectius de base i que participem activament en les diverses plataformes de defensa dels drets socials que existeixen a la nostra ciutat.

La participació i la transparència són claus. Necessitem que els nostres militants i simpatitzants senten que formen part d'un projecte polític destinat a millorar Torrent. Que puguen participar lliurement i aportar el seu capital humà en els òrgans de decisió del nostre col·lectiu. Tenim la intenció de crear comissions de treball centrades en diversos àmbits i obertes a tothom perquè, de manera col·laborativa i sumant criteris, aconseguirem més impacte social. Periòdicament farem dació de comptes i estarem a la vostra disposició quan ho necessiteu: recordeu que l'assemblea és sobirana i nosaltres només ens responsabilitzem de complir amb els mandats aprovats pel col·lectiu.

Ens posarem les piles amb les noves tecnologies. Si volem arribar a les generacions més joves hem de parlar-los amb el seu propi llenguatge: això implica aprofundir en la comunicació política 2.0. Donar-li vida a les xarxes socials, participar en fòrums de debat digitals, mantindre actualitzada la nostra web donant compte de les campanyes i activitats municipals. Tot això és la carta de presentació de Compromís per Torrent de cara a la ciutadania i quan més dinàmica i exhaustiva siga, millor imatge projectarem cap a l'exterior.

En definitiva, estem ací per a escoltar les vostres propostes, per a treballar conjuntament de tu a tu i per a generar entre totes i tots una miqueta d'il·lusió, que bona falta ens fa si volem acabar amb l'hegemonia del bipartidisme erm, gris i carrincló. Si estem disposats a transformar Torrent, tots els esforços i les complicitats seran benvingudes…

Estem a la vostra disposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Harris promet una “economia d’oportunitats” si guanya al novembre

barcelona
guerra a gaza

L’ONU atribueix l’atac de colons a Cisjordània a la política israeliana d’assentaments

barcelona
rússia

Aliats i advocats de Navalni entren a la llista de terroristes

barcelona
guerra a europa

Rússia acusa Occident d’estar al darrere de l’ofensiva ucraïnesa a Kursk

barcelona
guerra a europa

Els Països Baixos esperaran a la investigació del Nord Stream per reaccionar

barcelona
europa

Croàcia tindrà servei militar obligatori de dos mesos a partir de 2025

barcelona
guerra a europa

Ucraïna ataca de matinada un embarcador i un vaixell a Crimea

barcelona
guerra a gaza

Cinc morts en un bombardeig a la Franja enmig de les converses per a un alto el foc

barcelona
política

Anuncien la presència de Puigdemont la setmana vinent a Prada

barcelona