Política

Política

L'Ironman fa córrer la Policía Nacional

El triatló internacional que es fa aquest diumenge obliga la trentena de furgonetes instal·lades a la platja de Pineda a buscar un altre lloc

Ocupen un espai més discret, a prop del polígon i de l'autopista C-32

La presència de la Policía Nacional, amb una trentena de furgonetes aparcades a primera línia de la platja, ja no és tan evident a Pineda de Mar. De fet, es van fer fonedisses ahir al migdia de la mateixa i misteriosa manera en què van aparèixer dimecres, però la seva no és una absència definitiva sinó només un trasllat; un trasllat que no responia a cap ordre provinent dels alts comandaments seguint cap estratègia logística sinó més aviat la resposta lògica a una causa de força major que el Ministeri no va tenir en compte quan va triar el solar al barri del Poblenou. Aquest diumenge se celebra, amb seu a Calella però amb una afectació a la mobilitat de tota la comarca, el triatló internacional Ironman. Des de primeríssima hora del matí, la prova obliga a tancar el trànsit de la carretera N-II i els accessos a la platja. L'espai on s'estaven les furgonetes havia de quedar net de cotxes perquè forma part del circuït per on corren els atletes i, un cop tancats els accessos, els vehicles policials no haguessin pogut sortir fins que la prova no hagués acabat. Amb aquest panorama, van demanar la col·laboració de la policia local, que a corre-cuita els va haver de buscar un altre pàrquing provisional. La caravana es va desplaçar fins al solar triat, que és un espai més estret i amagat, perquè es troba en el vial d'accés al polígon industrial Mas Roger, des de l'autopista C-32. En diuen el Camí dels Contrabandistes i és lluny de mirades indiscretes. Tot i això, sembla que no acaba de fer el pes al cos policial, que ja estaria preparant el retorn a la platja pel proper dilluns, on diuen que es quedaran fins al dia 15.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Sánchez olora la derrota en estrangeria en un ple dens i en mans de Junts

madrid

Alemanya i les lliçons del futbol

Berlín
Eduard Àngel Sànchez
Cap de l’oposició Amerencs pel Canvi

“Si el govern i l’oposició van a l’una, tot és molt més fàcil”

Amer
estats units

Kamala Harris guanya punts per ser la candidata demòcrata a la Casa Blanca

barcelona
regne unit

El ‘pla Ruanda’ dels conservadors va costar 830 milions d’euros

barcelona
política

Maragall deixa ERC per prendre “distància crítica” de l’afer dels cartells

barcelona
guerra a europa

Hongria parla d’un “atac histèric i coordinat” contra la “missió de pau” d’Orbán

barcelona
estats units

El Servei Secret reconeix errors en l’atemptat a Trump

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu agraeix el suport de Biden abans d’iniciar el viatge a Washington

barcelona