Política

El plenari de Banyeres de Mariola es posiciona del costat dels afectats del cas “Fórum Filatélico”

Insta al Govern valencià perquè, al seu torn, inste al Govern espanyol a la recerca d'una solució

En l'últim ple ordinari de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola s'ha aprovat, per unanimitat, una moció consensuada pels portaveus dels tres grups municipals en suport dels afectats pel cas de Fórum Filatélico, S.A., Afinsa Bienes Tangibles, S.A. i Arte y Naturaleza Gespart, S.L. després de quasi huit anys de la intervenció judicial d'estes empreses i el procediment del qual es troba paralitzat en la pràctica.

Amb els acords aprovats en la moció, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola manifesta el seu suport i solidaritat amb els xicotets estalviadors afectats pel cas de les empreses Fórum Filatélico S.A., Afinsa Bienes Tangibles S.A. i Arte y Naturaleza Gespart S.L., i insta al Govern valencià perquè, al seu torn, inste al Govern espanyol a la recerca d'una solució per a estos xicotets estalviadors que els permeta avançar tan ràpidament com siga possible cap a la finalització dels respectius procediments judicials.

Així mateix, es prega que es valore la proposta plantejada per la Plataforma “Solució Fórum-Afinsa”, per a buscar una solució als afectats consistent que el Ministeri d'Economia i Competitivitat, a través de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO), dirigisca als que ostenten la condició de consumidors i usuaris una oferta d'adquisició de les quantitats reconegudes com a crèdit en els respectius procediments concursals en curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.