Política

Herrera: “Participaré en el procés participatiu del govern”

El coordinador nacional d'ICV pren aquesta decisió després que el govern de Rajoy anunciï que vol impugnar el procés participatiu

El líder ecosocialista evita revelar el sentit del seu vot, tot i que assegura que ho farà públic

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha anunciat que els dirigents d'ICV-EUiA votaran en el procés participatiu del 9-N. Així ho ha assegurat aquest dijous en declaracions a RAC1 després que uns dies enrere afirmés que no participaria en el nou 9-N que proposava el govern.

Segons Herrera, en els darrers dies han passat “coses substancials”: El Pacte Nacional pel Dret a Decidir ha acceptat diferents formes de mobilització, la societat civil està preparant denúncies a les institucions europees per evidenciar que l'Estat no deixa votar i, com a “element determinant”, la intenció de l'Estat d'il·legalitzar el procés participatiu. Amb tot, Herrera no ha volgut revelar el vot en el procés participatiu, tot i que ha dit que en els propers dies el farà públic.

El dirigent ecosocialista ha explicat també que, en un principi, va descartar votar en considerar que la nova convocatòria suposava “cremar la possibilitat d'una consulta durant molts anys”. “El que m'hagués agradat expressar no ho podré fer en les condicions que volia”, ha lamentat Herrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia