Agustí explica als veïns els projectes de millora per al Plantío

L'alcalde de Paterna informa sobre la construcció d'una zona verda i la reurbanització dels carrers principals

L'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, i els regidors Alfonso Romero i Vicente Arenes han visitat la zona del Plantío per explicar als veïns les obres que dins el pla de Xoc, milloraran les tasques de neteja i d'ornamentació de la Canyada. El primer edil els ha informat sobre els avanços del futur parc Lineal del carrer 133, que es convertirà en el primer de la zona. Aquest espai, de 18.952 metres quadrats, serà condicionat, se n'adequarà la jardineria, s'hi construirà un carril bici, s'hi habilitaran zones de joc, vies de passeig, mobiliari urbà i esportiu.

A aquesta actuació se suma el projecte de reurbanització dels carrers 133 i 238, amb un pressupost de 3,2 milions d'euros. Segons ha explicat Agustí, les obres permetran oferir una solució de mobilitat a la massificació de vehicles que pateix el carrer 29 com a principal artèria d'entrada i eixida del trànsit rodat. Els representants del govern municipal també han tingut ocasió de conéixer de primera mà les queixes i reclamacions dels veïns que els van acompanyar durant la visita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.