Política

Guanyem Torrent denuncia el sobrecost de les obres del Mercat Municipal

La Plataforma ciutadana se situa del cantó d ela potenciació del comerç local sense necessitat d'haver de fer “mausoleus”

Durant aquest cap de setmana, la plataforma ciutadana Guanyem Torrent ha decidit informar la ciutadania sobre el sobrecost que suposa les obres de remat del Mercat Municipal d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

L'edifici resultant, esdevé una “obra majestuosa i faraònica” que ha duplicat quasi el seu pressupost inicial i sobre la que l'Ajuntament del PP no sap què fer amb ella. L'obra ha costat uns 24 milions d'euros, quan el pressupost inicial era de 13.

A més d'això, totes les previsions realitzades cauen pel seu pes. Cap de les grans superfícies pensades perquè ocuparen el primer soterrani, els hi fa el pes d'entrar-hi i han desistit a fer-ho. Dels 21 llocs de venda per a botiguers i comerciants locals, no estan coberts ni el 50% degut al preu d'adquisició en què han estat fixats. Els accessos al nou edifici encara no tenen solució viable pel moment.

Davant aquests fets, Guanyem Torrent defensa un model de comerç que resulte vertebrador d'un tipus de societat on es garantisca la supervivència del xicotet comerç i si cal, entrebancarà l'entrada de les gran cadenes i superfícies comercials.

Per a la plataforma ciutadana, “el xicotet comerç del poble, els venedors ambulants dels mercats, constitueixen un autèntic antídot a la concentració comercial, tan nefasta per al desenvolupament de la nostra economia”.

Per a aquest col·lectiu ciutadà, “no es pot consentir que l'Ajuntament cobre 1.000 euros l'any als venedors ambulants que venen als nostres mer-cats per una parada de 8 metros, mentre es gasten milions en obres faraòniques”.

Guanyem Torrent assegura que està per la potenciació sense pal·liatius del xicotet comerç del poble i advoca perquè en l'esdevenidor es potencie amb campanyes de promoció i suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.