Política

Fes de periodista per un dia

Envia'ns la teva foto

FES HISTÒRIA · El Punt Avui et convida a enviar-nos el 9-N la teva foto o la dels teus familiars vivint la jornada

LES PUBLICAREM · Totes les fotos que ens arribin les penjarem al web, i en publicarem centenars al diari

PER CORREU · Envia'ns-les amb un correu explicant-nos qui surt a la foto i a quina hora i a quin lloc l'has fet

Volem que aquest 9-N El Punt Avui sigui també fruit d'un procés participatiu. I és per això que proposem a tots els nostres lectors que al llarg de diumenge vinent ens enviïn fotos de la jornada. Fotografieu-vos en el moment de posar la papereta a l'urna, a l'hora de sortir al carrer o davant de la mesa electoral. On vulgueu. Però envieu-nos la foto a [email protected], explicant-nos qui hi apareix i a quina hora i a quin lloc és feta.

Totes les fotos que vagin arribant al llarg del dia apareixeran al web del diari, a l'estil de les fotogaleries que ja s'han posat en marxa en altres ocasions (a dalt reproduïm la que vam engegar l'11 de Setembre passat). En aquest cas, però, volem anar encara més enllà i seleccionar, d'entre totes les que ens arribin, desenes de fotografies, més de tres-centes, que l'endemà sortiran impreses al diari, tant a El Punt Avui com a L'Esportiu. Es tracta, doncs, d'una oportunitat única per fer que la fotografia que ens hàgiu enviat del 9-N formi part d'un exemplar històric: serà el mateix diari que portarà els resultats i les valoracions d'una jornada realment especial. I la prova més clara de la voluntat del diari de fer que aquesta jornada sigui tan participativa com sigui possible en tots els sentits. El prec és que les fotos ens les envieu com més aviat millor, per evitar col·lapses innecessaris.

Paperetes per votar

Molts lectors s'adrecen aquests dies a El Punt Avui demanant butlletes per poder votar el 9-N, després que el diari n'encartés el cap de setmana passat. A partir d'avui, i fins a esgotar les existències (unes quatre mil), se'n poden recollir gratuïtament a les dues recepcions del diari, a Girona (Santa Eugènia, 42) i a Barcelona (Diputació, 284, 4t).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia