Política

L'Ajuntament de Girona denuncia els cinc detinguts pels aldarulls a l'Escola d'Hostaleria

El consistori creu que els esvalotadors han pogut incórrer en un delicte de coaccions i han actuat contra les llibertats i els drets fonamentals

Els cinc joves han quedat en llibertat amb càrrecs

L'Ajuntament de Girona ha interposat aquest diumenge al migdia una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra contra els cinc joves que aquest diumenge al matí han irromput en un dels set punts de participació de la ciutat i han destrossat diverses urnes.

En un breu comunicat, l'Ajuntament de Girona ha informat que aquest diumenge al migdia ha interposat una denúncia contra els cinc encaputxats, d'entre 21 i 34 anys, que han destrossat urnes, plats i gots de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de la ciutat.

El consistori assenyala que aquests fets podrien constituir una infracció penal per un delicte de coaccions, tal com està tipificat en l'article 172 del Codi Penal, i un altre delicte contra les llibertats i els drets fonamentals, un element que recull la Constitució Espanyola i que està tipificat en l'article 510 i els següents del Codi Penal.

Els cinc encaputxats han estat detinguts pels Mossos i aquesta tarda han estat deixats en llibertat amb càrrecs. Tots ells hauran de declarar i presentar-se davant del jutjat quan aquest ho requereixi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.