Política

Joves amb Compromís per Torrent exigeix que es retiren les plaques d'honor als condemnats per corrupció

Des de Joves amb Compromís per Torrent exigeixen la retirada de la placa del Centre de Salut II d'aquesta localitat, que tracta d'honorable senyor a Rafael Blasco Castany. Per a aquesta organització política, “és inacceptable que aquesta placa romanga en els centres de salut, ja que aquest “honorable” senyor ha estat imputat pel Jutjat d'Instrucció número 6 per presumptes delictes de suborn i falsedat documental relacionats amb els contractes del sistema Abucasis”.

El joves recorden que “l'honorabilíssim” Blasco també ha estat condemnat a 8 anys de presó per prevaricació i malversació en el conegut cas “Cooperació”.

Així les coses, insten a alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, que retire la placa perquè en opinió de Compromís Jove, “és un insult a la ciutadania de Torrent i a la valenciana en general”.

A més el joves de compromis li recorden a la prim era regidora en cap, la línia roja del molt honorable Alberto Fabra de tolerància zero amb els imputats per corrupció.

En paraules del portaveu de Joves amb Compromís per Torrent, Víctor Medina, “no anem a permetre que es tracte de molt honorable en el nostre poble un dels personatges més obscurs i corruptes que hem tingut al País Valencià, és un insult als usuaris del centre i a les milers de persones que estan patint retallades en sanitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia