Política

«Volem Palmerar» lamenta la falta de transparència del Patronat

L'organització convoca una concentració a les portes de la reunió i demana que les futures s'hi realitzen a la sala de plenaris de l'Ajuntament

Davant l'ajornament de la reunió del Patronat del Palmerar d'Elx al dimecres 26 de novembre, des de la plataforma «Volem Palmerar» lamentem la falta de serietat i de transparència en la celebració d'esta reunió.

Des de divendres passat tenen constància de que el Patronat havia decidit reunir-se dimecres en lloc de dilluns, però no ha sigut fins a última hora de hui quan ho han comunicat a la premsa, amb un més que evident joc de confusió.

Per al total descrèdit d'aquest organisme només faltaria confirmar que, després de huit anys sense reunir-se, a la convocatòria del proper dimecres no assistiren la consellera de Cultura, María José Catalá, o l'alcaldessa d'Elx, Mercedes Alonso, o els directors generals que formen part d'aquest organisme; i que enviaren, en el seu lloc, una representació de funcionaris i polítics de perfil baix.

Per a la plataforma, aquesta no és una reunió de tràmit. La ciutadania espera una reunió d'alt nivell per abordar els greus problemes que realment afecten aquest Patrimoni de la Humanitat.

En qualsevol cas, des de «Volem Palmerar» tornen a convocar a una nova concentració el proper dimecres 26 de novembre a les 16.30 hores a la Plaça de la Fruita (al costat de l'Arc de l'Ajuntament) per a demanar al patronat una major implicació en la problemàtica del palmerar i per a donar recolzament a les peticions de la plataforma.

Al mateix temps, reiteren la petició al patronat per a que atenga la sol·licitud de celebrar la reunió al Saló de Plens de l'Ajuntament i permeta l'assistència de tots aquells que ho desitgen, tal com ho fa el Patronat del Misteri d'Elx cada 13 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia