Política

Isabel Martín es presenta a les primàries per a les Corts Valencianes

L'actual regidora i portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Paiporta ha formalitzat la seua inscripció per participar

Isabel Martín, que ja va participar en les primàries de Compromís per a les eleccions europees i en les que va obtindre un excel·lent resultat (segona de la llista) ha manifestat que “les eleccions del proper mes de maig marcaran un abans i un després al nostre país perquè serà el moment determinant per retornar a la ciutadania la dignitat que anys de corrupció i polítiques antisocials ens han furtat”.

Martín, que ha sigut regidora dos legislatures en l'Ajuntament de Paiporta ha explicat que “junt als companys i companyes del col·lectiu de Paiporta, he fet una rigorosa fiscalització al govern municipal, canviant algunes de les seues accions de govern i evitant en més d'una ocasió el malbaratament dels recursos públics”.

També ha fet un repàs als 8 anys d'oposició al govern popular en els que “les propostes envers el benestar de les persones, l'educació, el dret a l'habitatge, la joventut, les polítiques d'igualtat, la defensa del medi ambient o de la sanitat pública, entre d'altres, han marcat la nostra línia de treball”, ha dit.

La regidora ha ficat en valor en la seua presentació la seua participació activa en les mobilitzacions, manifestacions i protestes que s'han dut a terme per defensar els drets de la ciutadania.

Martín, llicenciada en Matemàtiques, es presenta com”una opció seriosa i rigorosa”, i diu aportar “una ampla experiència” per “gestionar eixe canvi tan necessari al futur govern valencià”.

Per presentar la seua candidatura Martín ha explicat que ha comptat amb el suport i ànim de les persones del seu col·lectiu i de molta gent de la coalició amb la que ha treballat colze a colze. Persones que l'han animada a donar el pas perquè “volen una veu que les represente a les Corts Valencianes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Europa

París i Londres acorden reforçar la cooperació sobre immigració irregular

Barcelona
Estats Units

ABBA reclama a Trump que no utilitzi la seva música per a la campanya

Barcelona
política

Rull visita Puigdemont i acusa el Suprem de posar traves a l’amnistia

barcelona
política

L’alcalde de Mataró es postula per presidir la FCM

mataró
societat

Eduard Sallent tornarà a la Regió Metropolitana Sud dels Mossos

barcelona
Política

Mor Javier Gómez Navarro, figura clau dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

guerra a gaza

Borrell proposa a la UE sancionar a ministres israelians

barcelona
educació

Més de 31.400 alumnes que havien fet la preinscripció d’FP no tenen plaça

barcelona
política

Els renovadors presenten una proposta plural a ERC per a un “nou cicle polític”

barcelona