Política

El PP de Torrent convoca el plenari de pressupostos de manera irregular

Compromís per Torrent critica que s'haja plantejat abans de finalitzar el període de presentació d'esmenes

Compromís per Torrent, ha criticat la falta de transparència i el nul interés en tractar les esmenes dels grups de l'oposició en convocar el Ple de Pressupostos abans que haja finalitzat el termini legal de presentació d'esmenes per part dels grups municipals que composen el Ple de l'Ajuntament.

Els pressupostos varen ser lliurats als grups de l'oposició el dilluns 15 de desembre, i tal com figura al Reglament del Ple de la Corporació aquestos disposen de 5 dies per a presentar esmenes al projecte, acabant-se el termini el dissabte 20 de desembre de 2014 i com que el Ple, ha sigut convocat el divendres 19 a les 14 hores, un dia abans de la finalització del termini legal de presentació d'esmenes, esdevé clarament irregular.

A més a més des de Compromís s'ha expressat que el fet que un expedient tan voluminós, com són els Pressupostos, es lliuren a l'oposició amb el mínim termini legal que marca el reglament (només 5 dies) és la prova evident que al PP no l'interessen les propostes de l'oposició ni vol que es participe en la confecció dels mateixos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia