Política

El PP de Torrent vota en contra de demanar còpia de l'arxiu de la RTVV

Una moció presentada per Comprpomís per Torrent va ser rebutjada amb els vots de la majoria que sustenta al govern d'Empar Folgado

Compromís per Torrent va presentar, el 5 de desembre, una moció per tal d'obtindre còpia de l'arxiu audiovisual de RTVV que fa referència a Torrent.

Per a Compromís la petició és capital perquè es tracta de recuperar un important llegat cultural, atés que permetria obtindre un llistat de totes les gravacions en les que apareix Torrent i que han estat arreplegades per les càmeres de RTVV.

En aquest sentit la moció urgia la petició per tal de poder fer un estudi de quines imatges podria interessar tindre en suport material i que, per tant, no quedaren en l'oblit.

La moció va ser debatuda i votada al Plenari del dia 23 de desembre, i en la mateixa s'instava l'òrgan municipal corresponent a iniciar les gestions per tal que l'Institut Valencià de l'Audiovisual i la Cinematografia enviara un llistat de les gravacions de RTVV en el moment legal que fóra possible.

Des de Compromís han titllat l'actitud del PP com a lamentable, atés que a la Comissió Informativa de Cultura el regidor del PP Modesto Muñoz va expressar que “no era el moment oportú” per a presentar aquesta moció, sense donar més arguments.

Ja en el Plenari, el PP va demanar deixar la moció damunt la taula per a estudiar-la, però els regidors de Compromís es van negar explicant que la moció havia sigut presentada 15 dies abans, i per tant amb temps de sobra per a llegir-la i valorar-la.

Finalment Beguer ha expressat que el PP necessita 15 dies per a llegir una moció de dos fulls d'extensió però lliura la documentació dels pressupostos a l'oposició amb únicament 5 dies per a presentar esmenes; uns pressupostos que consten amb 67 documents més la previsió de la plantilla de personal municipal.

Al PP sols l'interessa el seu

Pere Rossell

Si s'ha de dir la veritat, s'ha de coincidir amb que al PP d'aquesta localitat gran d ela comarca de l'Horta, sols l'interessa allò que li resulta conegut i pròxim; la resta que prové d'altres sensibilitats socials, culturals, econòmiques o polítiques, no l'interessa per a res.

I què és allò que li resulta més pròxim? Doncs allò que ha vist fer tota la seua vida. No debades la ideologia conservadora no sols veure més enllà del que està més pròxim i és per això que no entén i les parelles LGTB, ni que les dones vulguen ser ames del seu cos, ni que s'haja d'utilitzar preservatius per a minvar la Sida... ni tantes altres coses més.

El PP de Torrent viu ancorat en el seu món i és per això que tan sols dóna suport a activitats de l'església nacional catòlica, a rosaris, processons i manifestacions amb clar sentit de la trona de l'església major. No té en compte ni que aquesta fou la primigènia mesquita, ni que poden haver parelles ben diverses a Torrent tan dignes com la que més de ser tinguda en compte.

Al PP de Torrent sols l'interessa treure i amagar cada nit les figures gegantines del pessebre que enguany ha col·locat sota el ficus de l'avinguda.

No li demaneu més coses al PP de Torrent, perquè no veu més enllà del que considera com a seu. Al Pp de Torrent li agarada rodar amb pas segur la mola del molí i ens vol fer combregar amb ella. Amen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA