Política

Quim Roca serà l'alcaldable de CiU a Sant Gregori

L'actual alcalde ha estat escollit com a cap de llista de la federació nacionalista per a les eleccions municipals de l'any que ve

El grup ja ha començat a elaborar el contingut del programa electoral

El cap de llista per CiU a Sant Gregori per a les eleccions municipals de l'any que ve serà Quim Roca, alcalde de la població des de principis de juliol del 2013. Roca va ser nomenat alcaldable en l'assemblea de militants i simpatitzants del 20 de desembre, que va ser ratificada per l'executiva local el 22 de desembre.

També durant l'assemblea, es va marcar el full de ruta per a les pròximes eleccions municipals. Per la seva part, els membres del grup municipal de CiU han començat a elaborar el pròxim programa electoral, que alhora pretén recollir, durant els pròxims dies, propostes ciutadanes per elaborar un programa electoral “obert, plural i participatiu”. A més, per tal d'acostar-se una mica més a la ciutadania, el grup municipal ha obert un perfil a la xarxa social Instagram.

A Sant Gregori, el grup de CiU és a l'alcaldia des del 1987, i Quim Roca és el cinquè alcalde democràtic del municipi. Actualment l'equip de govern té vuit dels onze regidors que conformen el ple.

Sis anys a l'Ajuntament

Roca va substituir Jordi Noguer a l'alcaldia a principis de juliol del 2013, quan era primer tinent d'alcalde i portaveu de CiU a l'Ajuntament, per donar continuïtat a la línia de l'equip de govern. Noguer va entrar a l'alcaldia l'any 2003 i va ser alcalde fins al juliol del 2013, quan va deixar el càrrec per motius laborals i personals.

Per la seva part, Quim Roca ha estat vinculat a l'Ajuntament de Sant Gregori des del 2008, però formava part del grup local de CiU des del novembre del 2006. A l'Ajuntament, primer es va encarregar, com a regidor, de les àrees de Joventut i Esports, i després, a partir del 2009, de Participació Ciutadana i Hisenda. El 2011, Roca va ser número 2 a les llistes de CiU, fins a substituir Noguer el 2013. Quim Roca també és responsable de Turisme del Consell Comarcal del Gironès i des del 2009 és membre de la Mancomunitat de la Vall del Llémena.

LA DATA

2013
és l'any
en què Quim Roca va substituir Jordi Noguer al capdavant de l'alcaldia de Sant Gregori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia