Camps beneeix la moció de Zaplana (1991), les de Dénia, la Vila Joiosa i la Vall de Laguar, però no la de Benidorm

Diu que quan Zaplana va arribar a l'alcaldia no hi havia pacte antitransfuguisme

El president de la Generalitat ha trobat una justificació per a totes les mocions de censura que el PP ha liderat en aquesta legislatura amb el suport d'un trànsfuga al País Valencià: Dénia, la Vila Joiosa o la Vall de Laguar. El cap de Consell ha beneït fins i tot la moció que va encapçalar el seu principal enemic intern, Eduardo Zaplana, a Benidorm, l'any 1991, pocs mesos després de les eleccions municipals. Però ha tornat a criticar la moció que desbancarà la seua formació de l'alcaldia de la ciutat de la Marina Baixa dimarts, una acció que situa «a una distància política pràcticament de l'infinit» respecte a les altres.

Camps no veu similituds entre l'actual moció a Benidorm i la que va protagonitzar Zaplana, ja que «llavors no existia el pacte antitransfuguisme», ha indicat.

Respecte a la moció de Dénia (un exsocialista posà fi al pacte PSPV-Bloc), ha afirmat: «No hi té res a veure. Crec que foren fins a sis grups els que la van presentar».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.