Política

ERC de Salt concreta el seu programa electoral amb assemblees obertes

Es fan quatre sessions obertes a tota la ciutadania amb l'assistència de persones vinculades als temes a tractar

L'agrupació local de Salt d'ERC ha iniciat una volta de trobades obertes a tota la ciutadania per decidir el contingut del seu programa electoral per a les municipals del maig. En cada reunió s'han convidat persones vinculades als temes que es tractaran a fi d'aportar la seva expertesa en la matèria, i resoldre els dubtes que sorgeixin entre els participants. Divendres es va fer la primera de les trobades, centrada en el medi ambient, l'habitatge, l'urbanisme i la mobilitat. Avui, es farà la segona, en la qual es parlarà de serveis socials i joventut. Divendres vinent es parlarà d'educació, cultura i esports i la darrera reunió, el dia 23, se centrarà en la promoció econòmica, el comerç i les polítiques actives de foment del treball. Totes les trobades, de lliure assistència, se celebren a la seu d'ERC.

Sant Julià i Medinyà

D'altra banda, a principis d'aquest mes es va constituir la secció local d'ERC de Sant Julià de Ramis i Medinyà, presidida per Carles Royan.

L'objectiu immediat de la nova secció local, manifesten, és la preparació de les municipals. En aquest sentit esperen poder presentar “en breu” la llista que concorrerà a les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.