Política

El Col·lectiu d'Iniciatives Socials “Colisea” s'incorpora a Guanyem Torrent

Considera necessària la creació d'un contrapoder ciutadà que pose les institucions al servei de la ciutadania

Formarà part de la plataforma ciutadana per a frenar les polítiques antisocials practicades pel PP-PSOE

El Col·lectiu d'Iniciatives Socials en Acció acordà en Assemblea extraordinària, incorporar-se a la plataforma ciutadana Guanyem Torrent. La decisió, adoptada per unanimitat, es va prendre en considerar que la solució als problemes socials i econòmics que pateix la majoria de la població demana un canvi radical de les polítiques aplicades pel PP i el PSOE.

Colisea considera que són temps per a l'acció i el compromís ciutadà de totes les persones que es troben compromeses amb la defensa dels drets humans i la justícia social. Permetre, amb una actitud passiva, que continuen governant els culpables d'aquesta estafa social anomenada crisi, seria una irresponsabilitat o simplement un silenci còmplice.

Els components d'aquest col·lectiu pensen que “és el moment d ela ciutadania, d'aquells que han lluitat dins les marees, dels afectats per les hipoteques o les preferents, dels que exigeixen responsabilitats als culpables de l'accident del Metro... És temps del poder ciutadà i de posar les institucions al servei de la majoria”.

Des del Col·lectiu d'Iniciatives Socials en Acció de Torrent, fan una crida a participar en Guanyem Torrent a tots els col·lectius i persones que compateixen amb ells el desig de construir una societat més justa i solidària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia