Política

Fernando Alonso abandona l'hospital

L'asturià marxa cap a la casa de la seva família per “descansar i recuperar-se”

McLaren confirma que el pilot de Fórmula 1 no participarà en l'últim test de pretemporada a Montmeló

El pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso (McLaren) ha abandonat aquest dimecres l'Hospital General de Catalunya, on estava ingressat des de diumenge. L'asturià va ser hospitalitzat diumenge després de patir un accident durant els entrenaments de pretemporada que s'estaven fent al circuit de Montmeló.

Després de gairebé 72 hores ingressat, Alonso ha abandonat pel seu propi peu el centre sanitari a dos quarts de tres de la tarda per la porta d'urgències i sense fer declaracions.

Sí que ho ha fet el seu equip, que ha donat per acabada la pretemporada del bicampió del món i ha avançat que no serà als entrenaments que comencen aquest dijous al Circuit de Catalunya.

En un comunicat, McLaren ha confirmat que Fernando Alonso “ha deixat l'hospital” i ha tornat a casa de la seva família a Espanya per descansar i recuperar-se”.

“En conseqüència, no participarà en l'últim test de pretemporada d'aquesta setmana, on compartiria tasques de conducció amb Jenson Button. El pilot reserva Kevin Magnussen el reemplaçarà. Jenson pilotarà demà i l'equip ja confirmarà la resta del pla en el seu moment”, precisa la nota.

Els equips de Fórmula 1 comencen demà quatre jornades de proves al circuit Montmeló.

El pilot asturià va patir un accident diumenge passat quan va perdre el control del seu MP4-30 al pas pel revolt tres del traçat i es va estavellar de costat contra el mur de contenció a una velocitat de 150 km/h.

Fernando Alonso va ser evacuat en helicòpter fins a l'Hospital General de Catalunya, on durant aquests últims tres dies se li ha realitzat una bateria de proves mèdiques que han descartat qualsevol mena de lesió greu.

L'endemà de l'accident i després de revisar les dades de telemetria del seu cotxe, l'equip britànic va descartar “categòricament” cap avaria mecànica i va atribuir el succés a les “ràfegues de vent impredictible” que van assotar el circuit català aquella jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia