Política

Dones amb Compromís per Torrent fa una lectura transversal al programa electoral del partit

El proper dissabte es reuniran els col·lectius de l'Horta a la seu d'aquesta ciutat per fer el mateix treball a tota la comarca

El col·lectiu de Compromís per Torrent es troba en ple procés de treball participatiu per a la redacció del programa amb què es presentarà a les eleccions locals del proper 24 de maig. Un document que naix de les iniciatives presentades durant aquests quatre anys de legislatura, així com de les aportacions rebudes per la participació ciutadana i pels grups de treball conformats en sectorials, com ara d'Educació, Economia i Ocupació, Sanitat, etc.

Dins d'aquest procés, el col·lectiu de Dones amb Compromís per Torrent s'ha posat en marxa per tal de posar en comú tot aquest treball i traçar les línies mestres per aportar a aquest programa, una lectura de gènere.

Així doncs, la formació ecovalencianista, a instàncies del col·lectiu de Dones amb Compromís, prepara un programa “que arreplega aquesta perspectiva, de manera transversal, perquè, a més de les propostes concretes en matèria d'igualtat o de lluita contra la violència de gènere, que són les que se sol associar exclusivament quan es parla de polítiques públiques en favor de la dona.

El col·lectiu de Dones amb Compromís per Torrent també ha aprofitat per preparar la trobada del col·lectiu comarcal de Dones amb Compromís que se celebrarà el proper 7 de març en la capital de l'Horta Sud, en la seu del col·lectiu de Torrent, fet que posa de relleu el dinamisme i l'empenta que ha agafat aquest col·lectiu dins de la formació ecovalencianista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia