Política

El candidat de Pineda d'ERC, Pere Aragonès, obté el suport d'exregidors de CiU i del PSC

El cap de llista omple a vessar el Centre Cultural i Recreatiu en la seva presentació oficial amb la plataforma Junts x Pineda

Marta Rovira en lloa “el rigor, la preparació i l'honestedat”

El també diputat Pere Aragonès repeteix com a cap de llista d'ERC de Pineda i ahir va demostrar que ho fa amb ganes de guanyar. Amb un Centre Cultural i Recreatiu ple fins a la bandera i amb una posada en escena simple però efectiva, Aragonès es va presentar davant la ciutadania emparat no tan sols pels que comparteixen la ideologia republicana, sinó per aquells que militant en altres files, aquest 2015 verablitzen que la millor opció política per Pineda és ERC. En aquest sentit, en un vídeo presentació del cap de llista en van lloar-ne les virtuts els exregidors Lídia Lluís i Francesc Millán, que havien format part de la llista socialista encapçalada per l'actual alcalde, Xavier Amor, en el mandat 2007-2011 i l'exregidor de CiU Ramon Plaja, responsable d'Urbanisme del 2003 al 2007 quan l'alcalde va ser Joan Morell. Tot i això, el suport més comentat va ser sens dubte el del també exregidor de Cultura de CiU durant dos mandats, del 1999 al 2007, Joan Rodés que va ser nomenat candidat a l'alcaldia de la federació nacionalista el 2011 i que hi va renunciar pocs mesos després.

Pere Aragonès ha tornat a confiar en la plataforma Junts per Pineda per completar la seva proposta electoral. Una fórmula que ja el va ajudar el 2011 a aconseguir un segon regidor. Durant l'acte, el mateix candidat ja va avançar que la també regidora Mònica Palacín tornarà a ocupar el número dos de la llista.

Agosarats i útils

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, va ser l'encarregada de fer arribar el missatge del partit als presents centrat en la necessitat que els ajuntaments “siguin agosarats i útils als ciutadans”. Rovira considera que per Pineda “és un luxe tenir un candidat tan preparat, honest, rigorós i bona persona com en Pere Aragonès”. De la seva banda, el protagonista va aprofitar la seva intervenció per dibuixar a grans trets el que serà el seu programa electoral. Pel cap de llista, s'ha acabat l'urbanisme desproporcionat i va apostar per un creixement adaptat a les necessitats reals i orientat al desenvolupament econòmic.

En aquest sentit, Aragonès va avançar que si arriba al govern ERC ampliarà els usos del polígon industrial i impulsarà els eixos comercials de Pineda centre i el barri del Poblenou. També va incidir en les millores a les escoles, el suport a les entitats ciutadanes, en especial a aquelles que “moltes vegades supleixen la feina que hauria de fer l'Ajuntament”. Finalment, el candidat es va comprometre amb una major transparència dels comptes del consistori i del càrrecs que el dirigeixen envers els veïns.

Malgrat que en cap moment es va fer una referència directa al govern actual de majoria absoluta del PSC, se'n va poder desprendre una certa crítica quan Pere Aragonès va etzibar “està bé ser amables, però s'ha de ser resolutius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa assegura que complirà amb ERC tot i el “soroll” que genera el pacte de finançament

barcelona
orient mitjà

Israel i Hezbol·là eleven la tensió amb l'intercanvi de foc més gran de les últimes dècades

barcelona
alemanya

Estat Islàmic reivindica l’autoria de l’atac mortal a Solingen

barcelona
política

Victor Puga i Abel García, nous fitxatges del govern d’Illa

barcelona
guerra a europa

Nou intercanvi de presoners entre Rússia i Ucraïna

barcelona
guerra a gaza

Hamàs envia una delegació al Caire per reunir-se amb els mediadors

barcelona
política

Junts debatrà dilluns el reglament del congrés que l’ha de “rellançar” com a alternativa al PSC

barcelona
estats Units

Robert F. Kennedy Jr. s’uneix a Trump en un acte de campanya a Arizona

barcelona
Estats Units

Impulsada pel ‘momentum’

Los Angeles