Política

Sergi Brull pren el relleu de Silvestre a CiU de Pals

El jove candidat convergent dissenya una candidatura amb moltes cares noves

Sergi Brull encapçalarà la llista de Convergència i Unió (CiU) a Pals en les pròximes eleccions i prendrà així el relleu de l'històric Joan Silvestre, que ha estat vint anys seguits al capdavant de la candidatura convergent. Així ho va decidir la secció local de CDC a Pals en l'assemblea celebrada dilluns al vespre. Brull liderarà la renovació en la coalició nacionalista, tradicionalment dominadora en els comicis municipals. El nou candidat convergent té 35 anys i és enginyer tècnic forestal.

L'ajuntament de Pals no serà cap novetat per a ell perquè, de fet, hi té el lloc de feina. Des de fa deu anys, Brull ocupa la plaça de tècnic de medi ambient del consistori.

Pals ha tingut cinc alcaldes, i tots, menys l'actual alcaldessa i Josep Comas (2003-2007), han sortit de les llistes de CiU. Jaume Parals va ser el primer (1979-83). Posteriorment va agafar-li el relleu Pere Servià (1983-95).Va ser llavors, el 1995, quan Joan Silvestre va guanyar les primeres eleccions municipals i va governar dos mandats seguits fins que el 2003 l'independent Josep Comas li va prendre el relleu.

Silvestre va recuperar l'alcaldia el 2007 i la va mantenir tot el mandat gràcies a l'acord mantingut amb el socialista Joan Trias, ara cap de llista de l'agrupació d'electors Compromís amb Pals. El 2011, la llista que encapçalava Silvestre va ocupar el segon lloc rere el PSC de Trias, però en va fer prou per governar gràcies a l'entesa amb Junts per Pals, amb qui es van repartir el mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona
salvador illa

El filòsof seriós