Política

Cantenys vol “dibuixar Vilafant”

La candidata del PSC proposa crear una àrea de promoció econòmica

La candidata socialista de Vilafant, Consol Cantenys, es proposa “dibuixar Vilafant” sobre la base de la igualtat d'oportunitats perquè el municipi sigui sostenible des de tots els punts de vista: econòmic, social, urbanístic i mediambiental. Cantenys, que aspira a la reelecció, va avançar divendres en la seva presentació al Casal del Nucli Antic que proposarà la creació d'una àrea de promoció econòmica i va animar els seus conciutadans que participin en l'elaboració del programa de la seva candidatura. Als membres del seu grup va demanar-los “dedicació, proximitat, capacitat d'anàlisi, empatia per entendre i atendre les demandes de la gent, rigor en les decisions i fermesa per defensar-les”.

Sentiment de pertinença

Cantenys es proposa reactivar el sentiment de pertinença a Vilafant que el creixement dels últims anys ha diluït. Va destacar que en els seus quatre anys de govern ha engegat i completat una reestructuració interna de l'Ajuntament. Va valorar com un fet d'especial rellevància l'estació del TAV –i la futura estació intermodal– al municipi i va recordar que treballen per al desenvolupament urbanístic a l'entorn de l'estació per tal de crear-hi un nou centre que diversifiqui l'economia local i reverteixi en benefici dels ciutadans.

Va avançar que l'àrea de promoció econòmica que vol crear ha de ser el motor de projectes essencials pel municipi com ara la recuperació i difusió del patrimoni natural, cultural i industrial, vertebrat a l'entorn del conjunt monumental de Palol Sabaldòria, de la bòbila i del riu Manol. També proposa la millora dels equipaments públics i dels espais urbans i donar total transparència a la gestió municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia