Política

Narcís Palahí, pel PSC a Santa Cristina

L'advocat liderà una llista independent però adscrita a la marca socialista

Volen continuar el projecte d'Herrero

L'advocat Narcís Palahí Garrido serà el cap de cartell de la candidatura vinculada al PSC a Santa Cristina d'Aro amb vista al 24-M. Palahí, de 40 anys, avança que en la llista hi haurà algunes persones que havien col·laborat en mandats anteriors amb el PSC, però hi predominaran bàsicament independents de totes les ideologies. Serà, diu, “un grup obert a les diferents sensibilitats polítiques, amb plena llibertat dels seus membres de desenvolupar les seves conviccions” i encarada al consens. En conseqüència, concorreran als comicis amb unes sigles independents, però vinculades a la marca blanca local del PSC.

L'advocat explica que, tot i la renovació de noms, es presenten “amb voluntat de continuar la gran feina duta a terme per l'anterior cap de llista, Ricard Herrero” i “a la recerca d'harmonitzar la tradició d'un poble com Santa Cristina d'Aro amb els temps actuals i les necessitats dels seus habitants”.

Competència nombrosa

A banda d'ERC, Palahí es disputarà l'electorat socialista –que el 2011 va aconseguir ser la segona força local– amb dues noves candidatures rivals. D'una banda, la més sobiranista del Moviment d'Esquerres, amb l'actual regidora de CiU Carme Soler al capdavant. I de l'altra, la de l'esquerra alternativa que preparen Guanyarem, amb la implicació d'edils fins ara socialistes com ara Sònia Pujol i Xevi Figueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia